Vioollessen

VIOOLLESSEN

Het VioolLab staat voor inspirerend, creatief muziek-onderwijs met aandacht voor het individu. Leerlingen vanaf twee jaar staan regelmatig op diverse podia in Nederland zoals op het Festival Oude Muziek in Utrecht en het Havik Festival in Amersfoort.

 De leerlingen spelen regelmatig samen in ons eigen strijkorkest. De allerjongsten spelen in de Vioolbende, de gevorderden spelen bij Het VioolLab String Ensemble.Het VioolLab leidt mensen op met liefde voor muziek van beginners tot conservatorium studenten. Het merendeel van de lessen wordt gegeven door Miriam Veeger. Zij is de oprichter van Het VioolLab. Al jaren geeft Miriam met veel liefde en plezier vioolles. Door de jaren heen heeft zij leerlingen van alle niveau's onder haar hoede gehad. Een groot aantal van hen heeft deelgenomen aan o.a. Het Prinses Christina Concours, 

Ook spelen haar leerlingen in jeugdorkesten omdat samenspelen nou eenmaal ontzettend motiveert. "Ik geloof er heilig in dat de liefde voor je instrument je in staat stelt om tot mooie resultaten te komen. Mijn uitdaging is om dit aan mijn leerlingen over te brengen en er uit te halen wat er in zit", aldus Miriam. Behalve aan klank en techniek geeft zij ruim aandacht aan improvisatie en beweging. "Ik stem de methode op de leerling af om tot een goed resultaat te komen". Inmiddels hebben diverse leerlingen hun weg naar de concertpodia gevonden.

PRIVÉ

LESSEN 

Bij Het VioolLab zit je niet vast aan lange en dure jaarcontracten maar koop je gewoon een pakket van tien lessen in. Vooraf is er altijd een gratis proefles!


Prijzen

De meeste leerlingen kiezen voor privé les van 30 minuten. Natuurlijk zijn andere tijden ook mogelijk.. Een les van een

half uur kost 22,50 euro.

 

  • Geen lange jaarcontracten!
  • lessenkaart van 10 lessen

PEUTER-VIOOL

Zing, Dans en Speel!

Al in 2013 begon Het VioolLab met de vernieuwende cursus Peuter-Viool. Inmiddels blijkt de cursus de verwachtingen te overtreffen.


Het is prachtig om te zien met hoeveel plezier de kinderen iedere week naar les komen om met elkaar muziek te maken. Het is ongelofelijk hoe snel ze zich ontwikkelen en zich de liedjes eigen maken. Docente: Miriam Veeger

 

  • Geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar