Viool Huren

Viool Huren


Natuurlijk is het ook mogelijk om een viool te huren bij Het VioolLab. Wij werken samen met Tanja Brandon Vioolbouw uit Hilversum. Door onze samenwerking met deze gerenommeerde vioolbouwer hebben onze leerlingen de verzekering dat zij een goede en kwalitatief hoogstaande viool in handen krijgen. Pakketten waarbij de huurprijs van de viool is inbegrepen bij het lespakket raden wij af. Deze violen van Chinese makelij klinken erbarmelijk en dragen niet bij aan uw speelplezier. De huurprijs van een goede viool ligt rond de 15 euro per maand. Een huurovereenkomst voor de huur van een viool wordt afgesloten tussen de vioolbouwer en de leerling en staat los van het VioolLab.

Tanja Brandon Vioolbouw


Al meer dan 20 jaar is Tanja gespecialiseerd in strijkinstrumenten en strijkstokken van hoge kwaliteit  voor musici, docenten en studenten. Het VioolLab werkt reeds meer dan 5 jaar tot volle tevredenheid samen met Tanja. Meer informatie over Tanja Brandon Vioolbouw vindt je hier. 

Viool Huren


Het VioolLab kan op verzoek zorgdragen voor de huur van een viool via Tanja Brandon en verzorgt ook de contracten. De viool ligt dan klaar bij de eerste les en de contracten hoeven alleen nog ondertekend te worden.  Eenmalige kosten: 12,50 euro.

Doe Het Zelf


Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een viool uit te gaan zoeken om te huren. Hiervoor raden wij aan om naar Contrada Musica in Amersfoort te gaan. Meer info over Contrada vindt je hier.