Gabriel Hernández Dionis

Hij heeft in verschillende orkesten en kamer-muziekgroepen gespeeld, zoals de Orquesta Sinfónica de Tenerife, de Holland Orkest Combinatie, het Codarts orkest, het AMBECO Jazz Orchestra en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest of Dioval Duet. Gabriel heeft ook ervaring met verschilllende muziekstijlen zoals jazz, pop en rock.


Hij heeft regelmatig gewerkt als viooldocent in de “Campamento Musical Villa de la Orotava” en in de “Escuelas de Verano de La Salle”.


Op dit moment verzorgt Gabriel de lessen van het VioolLab bij onze vestiging in Bussum.. Verder geeft hij viool, altviool, jazzviool en elektrische viool in Amersfoort. en Bussum. Wil je ook viool leren spelen bij Het VioolLab in Amersfoort of Bussum neem dan contact op.


Het VioolLab in Bussum is gevestigd aan De Genestetlaan 3A.


Gabriel Hernández

VioolLab Bussum

Gabriel werd in 1991 geboren en begon met muziek studeren toen hij 6 jaar was. Hij heeft zijn viool en altviool studies bij het "Conservatorio Profesional de Música de Tenerife" en het "Conservatorium van Amsterdam" gevolgd.


Hij heeft ook de Master in Music gedaan bij het "Conservatorium van Amsterdam" met Marjolein Dispa als hoofddocent.


Gabriel volgde ook verschillende masterclasses bij Gérard Caussé, Jürgen Kussmaul, Francien Schatborn, Sven Arne Tepl, Jon Thorne en Daniel Bard.