Video

Heel Holland Bakt


Strijkkwartet aMuse van Miriam Veeger was in de zomer van 2016 te zien op de Nederlandse televisie in de uitzendingen van Heel Holland Bakt. Het kwartet werd door presentator Ander van Duin voor de gelegenheid omgedoopt tot het "Heel Holland Bakt Orkest".

Gemeente Amersfoort


Tijdens het uitreiken van medailles op het Stadhuis wordt het VioolLab vaak gevraagd om de muzikale omlijsting te verzorgen voor de gemeente Amersfoort. Hier speelt aMuse strijkkwartet Romeo en Julia van Nino Rota tijdens de uitreiking van het draaginsigne aan voormalig Unifil militairen.

RTV Utrecht op bezoek


En opeens stond Henk Westbroek bij Het VioolLab op de stoep. Henk en de filmploeg van RTV Utrecht wilden wel eens zien hoe Miriam er in slaagt om kinderen vanaf twee jaar de eerste beginselen van het vioolspelen bij te brengen. Henk doet zelf ook een poging...

Klezmer Freilach

In samenwerking met de MIA van Harke de Vlas treedt Het VioolLab regelmatig op in de Observant te Amersfoort. Vooral bij het Freilach gespeeld door aMuse strijkkwartet en de Cajon helden van Muziekles in Amersfoort van  Harke de Vlas ging het publiek op de banken!